Site adresi: Özel Mesaj ile isteyiniz.
Site için istenen fiyat: 2000 TL
Sitenin aylık getirisi: Adsense ortalama 20-30 tl diğer gelirler açıklamada
Sitenin açılış tarihi: 25/08/2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Turizm, tatil, gezi, seyahat, şehir rehberi
Günlük hit sayısı:
Link
Aylık hit sayısı:
Link
Ziyaretçi kaynağı: Arama Motorları, Site Facebook Sayfası
Domainin yaşı: 3 yıllık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple satılık
Hosting dahil midir: Değildir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Site Dili: Türkçe
Ödeme Türü: İş Bankası hesaba eft ya da havale
AÇIKLAMALAR
Emek vererek bugünlere getirdiğim ama sektör değişikliği yaptığımdan dolayı artık ilgilenemeyeceğimi düşündüğüm için projeyi satmaya karar verdim.
Site ismi yani domain akılda kalıcı, markalık bir isimdir. İçinde tatil kelimesi geçiyor. Harika bir isim olup duyan herkesin beğenisi alan bir isimdir. Fiyatın 2000 tl olmasında en büyük etken site ismidir.
Site teması tarafımca düzenlenerek en son halini almıştır. Tema responsive'dir. Bir tatil sitesine gidebilecek en güzel temalardan birisidir.
Site için özel olarak logo tasarımı yaptırılmıştır.
Site içeriği %95 orjinaldir. İçerikler tarafımca hazırlanmıştır.
Siteye eklenen yazılar facebook sayfasında hemen paylaşılmıştır.
Siteye hemen her gün içerik eklemekteyim.
Site hiti konusunda görseller eklenmiştir. 2016 senesi Temmuz ayına kadar hit grafiğinde oldukça iyi bir artış gözlemlenmiştir. Ama tahminimce geçen sene yaşanan 15 Temmuz olayları neticesinde hit azalmaya başlamıştır. Fakat bu sene hit grafiğinin artarak gittiğini göreceksiniz ve bu artış devam edecektir.
Site adsense geliri yanı sıra tanıtım yazısı, eklenen linkler ile de sürekli kazanç sağlamama yardımcı olmaktadır. Ayrıca bazı otellerin tanıtım yazıları site iletişim sayfasından gönderilmiş olup ücretli olarak sitede yayınlanmıştır. Siteyi satın alan kişi yine bu ek gelirlerden kazanç sağlayacaktır.
Siteyi satın alan kişiye taşımalar konusunda yardımcı olurum. Ve site için neler yaptığım konusunda ayrıca bilgi veririm.
Yeterli ve detaylı açıklama yaptığımı düşünüyorum. Lütfen meraktan özel mesaj istemeyiniz. Özel mesaj göndermek konusunda hakkım saklıdır.
Projeyi satabilirsem alıcısına hayırlı olsun. Satamazsamda yine elimden geldiğince içerik ekleyerek projeyi geliştirmeye devam ederim.