BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şeyi Spam gözüyle görülmesi hatadır.

İşi bilirsen spam kralını yaparsın, Google spam olarak algılamaz.

Bir tarafta R10 ve Wm Aracı ve diğer tarafta spam yaptığım sayfa ve sonuçlar.

Spam yorum nedir?


https://www.r10.net/google-optimizasy...e-sikayet.html
https://www.r10.net/google-optimizasy...-yapmisim.html

Not: Google webmaster blog sayfasında resmi bir açıklamayı paylaşan @DatromNet teşekkürler.



Kişilerin en büyük hatası; ister ücretsiz siteleri kullanmaları veya yeni aldıkları 3-5 siteyi paravan olarak kullanır iken hem site içi hem site dışı link çıkışlarında yaptıkları hatadır.

Paravan blog veya diğer sitelere paravan gözüyle bakıp ilgi gösterilmediğinde buradan verilen linkler zarar vermeye devam edecektir.
Bilgilendirme için teşekkürler, ama benim söylediğim konu spam ın yapılamayağı ile ilgili değil zaten, dediğiniz gibi "işi bilirsen spam kralını yaparsın" a katılıyorum. Ama google ın güncellemelerinde çıkıp yok spam siteleri cezalandıracağız, yok temizleyeceğiz, daha temiz internet gibi söylemlerde bulunup sonra bunları sıralamalardan temizleyememesine atıfta bulunuyorum. Temizleyememesini de bir kenarı bırakalım, bu sitelerin 1.sırada olması beni benden alıyor. Yoksa zaten durum ortada spam yaparak ilk sıralarda olan binlerce site var, tabi parantez içinde belirtmekte fayda var bu siteler ne kadar kalıcı işte orası tartışılır. Bu konuda kral çıplak, ama söylemeye kimsenin dili varmıyor Google ı kral olarak gördüğümüz günümüzde sanırım durumun özeti bu.