Sayfa açılmıyor ki hocam vu sayfa bulunamadı diyor hem almanya denedim hemde amerika olmadı malesef.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:05:25 -->-> Daha önceki mesaj 07:03:13 --

CaratAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhabalar, tartışmanızı uzun uzun okudum fakat bu bilgi yıllar önce verilmişti ve bu form üzerinden gönderilen ticket ler kesinlikle Spam'a düşüyor. Ki zaten arkadaş demiş ki mavi tik demedim diye o göstermiş olduğunuz form Mavi Tiki içindir. Profile ve ya sayfaya şeklinde bu formun bir hükmü kalmadı fakat yine iyi niyetli paylaşımınız için teşekkür ederim ellerinize sağlık.

Gelelim asıl duruma, facebook partner firmaları aracılığı ile instagram/facebook işlemlerini başlatmaya başladı çünkü baş edemedi onca kullanıcının istekleri ile. Partner firmalarının isteklerini alıyor ve gerçekten hak eden insanlara onay verildiğinde partner firmasının puanını iyileştiriyor. Partner erişimine sahip olan biri olarak gerçekten çok sayıda onay aldık. Almaya devam ediyoruz. Size söylemem gereken şudur bu formların hiç bir espirisi kalmadı. O yüzden boş ümitlere kapılmayın.

En sağlıklısı partnerler ile işinizi sonuca ulaştırmak olur.
2000 TL ile 3000 TL ye kadar fiyat veriliyor bu işmidir sizce.