SysteMNetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birisi kuyuya bir taş atar bin akıllı çıkaramaz derler ya

Bununla alakası yok, bu arkadaş bu işlere yeni girmiş fiyat farkını görünce heyecandan yüreği pır pır etmiş ve konu açmış.

Konu açıldığı zaman TR borsalarında kısa süreli yurtdışı kaynaklı BTC krizi vardı şuanda kriz çözüldü borsalar normal haline döndü.

Arkadaşın heyecanını altta ki konudan anlayabilirsiniz:

https://www.r10.net/webmoney-paypal-2...uz-alinir.html

İşte bu işler öyle 10 dakika da olup bitmiyor şunu unutmayın TR borsalarında ki fiyat farkı 200 lirayı nadir geçer.
Sizin gördükleriniz satış fiyatları içeriye girdiğinizde alım/satım farkının 150 TL 'ye kadar çıktığını görürsünüz.

Başlı başına boş ve çöp bir konu kısacası R10'un borsa düşürecek çapıda yok zaten TR borsalarını küçümsemeyin
1.5 milyon dolarlık bir piyasa var bu konu mu düşürecek
Aynen yeni girdim bi akıllı sizsiniz zaten yeni girdiğimi anlıyosunuz. Yeni felan girmedim de bence siz yeni girmiş olabilirsiniz. Ki biz mining ile bayağı uğraşıp geldik buralara.Daha btc kavramını yeni öğrenmiş muamelesi yapmayın .

Burada dikkat ederseniz mining ve btc kavramını tam bilmeyip al sat yaparak para kazanmak isteyenlere bir yol gösterdim.

Ama öyle bir geri kafalılık mevcut ki milletimizde iyi görünen herşeye gelip olumsuz yorum yapar.

"Bir akıllı sendin" "Sanki senden başka kimse bilmiyor " diye . Devam ne diyim bu yolda devam edin.

Ayrıca sen kim oluyosunda benim konu linkimi verip heyecanını buradan anlayabilirsiniz vs yazıyosun. Git bütün postları oku , gösterdiğim konuya dair yaklaşık 1000 tl ile deneme yapmak üzere konuyu açtım . Sırf bir konuya muhalefet olmak için yazmayın .

Yemin ediyorum insanı bilgi paylaşmaktan soğutuyorsunuz. Şu forumda ne zaman bilgi konusu açsam densizin birisi gelip aynısını yapıyor.

Bkz : Siz