bilmediğiniz backlinkleri para sitenize direk yönlendirmeyin..
daima buffer site yani tampon sitesi kullanın..
mesela
paralı backlink-->tumblr hesabınız (tampon site) veya herangi bi web2.0 ---> para siteniz
bu şekilde hem linkler sizin kontrollünüzde olur hem google güncellemelerini kolayca gecersiniz.
Bilmediğiniz backlinkleri (kötü backlink) para sitenize kasmayın. Ne tür backlink aldınız bilmiyorum ama alakasız sacma sapan sitelerden gelen link ise ve backlinkprofiliniz anormal biçimde ise en gec manuel kontrollde gidersiniz.
Ama benim bas etiğim şekilde binlerce link basın web.20 hesabınıza oradanda sitenize linkleri yönlendirin hem doğal olur hem aynı şekilde linklerin faydalarını görürsünüz .
Haklısınız hocam. Ancak tamamen tecrübesizlik 2 bucuk yıllık e-ticaret sitem var hiç bir SEO falan yapmadım satışlarım genelde n11 gg dan yapıyordum hiç bir şey yapmadan 1 kelime öbeğinde üst sıralara çıktığımı fark ettim bunun üzerine 2 bucuk sene sonra ilk defa SEO paketleri aldım iyi bir bütçe harcadım ama bir faydası olmadı. Sıra takibi icin kayıt olduğum semalt.com da autoseo diye bir paket vardı ilk ay 1 dolar sonra 100 dolar bundan aldım kelimelerimin hepsinden yükseliş oldu şimdiye kadar 4 günde 177 tane backlink eklemişler siteye daha önceden kullananların yorumlarına göre daha spama düştüğünü söyleyen olmadı