mace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam search consol ayarlarını sayfayı ilk açtığımda düzenlemiştim. Şuan 2 aylık bir site için 2000 e yakın backlink bulunmakta ve daha fazla backlink almak istemiyorum. spama düşmemesi için Backlink dışında bir yöntem yok mu? yada sıpama düşmemek için günlük kaç .tr backlink almalıyım?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:43:08 -->-> Daha önceki mesaj 10:37:52 --

Çok teşekkür ederim. dediklerinizi uygulayacağım. Semalt'tan başka bir sitem için başlangıç fiyatı olarak 1$ paket aldım ve istediğim kelimede yükseldim. ve sonra bu site için de aynı çalışmayı yapmak istedim fiyat bu sefer 99$ oldu ama önceki deneme paketinde hedeflediğim kelimeyi yakaladığım için bu siteye de 99$ verdim. ama para fazla geldi sanırım 2000 üzerinde backlink çıkışı yapmış. bir daha kullanmıyacağım.
Hocam Aynısı bana oldu. Semalt sitesinden bir tavsiye üzerine autoseo aldım nede olsa 1 dolar ne olabilir ki diye daha 4. günden çok iyi yükselişler elde ettim ama site "bu sayfanın çevirisini yap" gözükmeye başladı. Dediğiniz gibi bana da 2000 çok sayı da backlink gönderdiler ve bunlar yabancı kaynaklı olduğu için bu şekil bir durum oluştu. Siz nasıl çıktınız bu durumdan veya çıkabildiğiniz mi ? Nasıl bir yol izlediniz ?