BuzSz_Mavisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla kardeşim tamamen yazılım iş, yarım yamalak hostinge attığı script duruyor. yazılımcıyım diye geçiniyor. sipariş formun da ürün seçiminde checkboxların yazı kısımlarına tıklanmıyor. illaki çeltiği işaretlemen gerek bir altta ödeme yönteminde tıklanıyor. Adama diyorum ki bu böyle olmaz, bunu müşteri anlamaz. adam db den çekiyorum kodunu bulamadım olmazsa ücretli yardım alırım diyor ya;

PHP Yazılım /R10 Sparta
bakarım tekrar ama zannetmiyorm valla aga
Gönderildiği tarih:
11:57
onu muhakkak çözmemiz lazım reis
Gönderildiği tarih:
11:57
yoksa benim siparişler hep tek kutu gelir
en çok dikkat edilmesi gereken yer
neyse sen diğerini de yap
Kimden:
PHP Yazılım /R10 Sparta
bakarız ücretli destek isterim başkalarından

şaka gibi, yemin ederim kardeşim. Yardımcı ol olmasına ücrette vereyim. Benim tasarımlık bir işim yok bir sipariş formu, paytr entegrasyonu ve bir admin panel, sipariş formunu admin panelden tamamen yönetebileceğim.ürünleri ekleyebileceğim, gelen siparişleri işleyebileceğim, ve her ürün için bir sipariş formu üretebilecek 3-4 menüden oluşan bir admin panel.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:52:52 -->-> Daha önceki mesaj 12:49:36 --

Değerli radmin arkadaşlardan ricam, bu arkadaşın forumdan banlanmasını rica ediyorum. Siz arkadaşlar, konuyu radminlere bildiriniz bu tür adamlar temizlensin buradan.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:54:55 -->-> Daha önceki mesaj 12:52:52 --

Arkadaşta 1 tane admin panel var, editleyip editleyip millete iş yapıyorum diye geçiniyor. adam daha radio butonunda ki yazılara tıklatmayı bilmiyor. illa ki yuvarlak çeltiğe tıklayacan, onun için ücretli yardım alırmış
Adam resmen komedi :-)

Peki ne kadar verdiniz bu herife ?