Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Herkese merhaba arkadaşlar,
Öncelikle söyleyeyim isteğim kesinlikle basit değildir bunun farkındayım ve bilincindeyim bu işi yapabileceğini düşünen de bunun farkında olmalı.
Ciddi bir iştir ve buna göre çalışacağım arkadaşımdan da aynı ciddiyeti bekliyorum. Harcayacak vaktimiz ve paramız yok.
İş süreklilik gerektiren bir iştir. Yani yazılımı aldım çalıştı sorun yok buyrun devam edin gibi değildir. İleride çıkabilecek sorunlara karşı ve bunun öncesinde yüz yüze görüşmek mümkün olmalıdır.
Ciddi bir iş ve sürekliliği olacağından dolayı kazancınız konusunda herhangi bir sorun yok hak edilenin fazlasını alacağınızı ben garanti ederim.
Yazılım dili farketmiyor ama ben PHP olmasını tercih ederim.
İstediğim yazılımın yapılması mümkündür fakat sorunsuz ve stabil şekilde çalışmasını sağlamak sizin yeteneğinize bağlı olduğundan dolayı ileri düzey bir çalışma bekleniyor.
İstediğim yazılımın '' tam anlamıyla '' çalışan ve aktif bir örneği vardır.
Tasarım konusunda ise sizin uyumlu çalışabileceğiniz birisini tercih etmeniz sorun olmaz.
Konunun gayet açık ve net olduğunu düşünüyorum kısacası kendisine güvenen iyi bir gelir elde etmek ve bunu düzenli olarak devam ettirmek isteyen arkadaşlardan öncelikle çalışmalarını görmek isterim.