Yazdığınız çalışmalar o kadar kolay yapılacak çalışmalar değil. Gerçekten uzun vakit alır ve belli bir bütçeye mal olur. Rekabet gerçekten düşükse o kadar zorlamanıza gerek olmadığını düşünüyorum. Biraz su içmek için marketten almak yerine Uludağın tepesine çıkıp oradan içmek gibi.
Eğer hacklink kullanacaksanız, bir süre -gittikçe sitelerin kalitesi artacak şekilde- tanıtım yazılarıyla siteyi besleyin. Önce kişisel, genel temiz bloglardan ardından haber siteleri üzerinden ilerleyin. Keyword'e aldığınız linklerin oranı düşük olsun. O arada nofollow linkler edinin, blog yorumları, sosyal paylaşımlar vs. aklınıza ne gelirse.
Yeterli içeriğe ulaştığınızda, -duruma göre- keyword kullanarak hacklinki basıp tepeye çıkabilirsiniz.
Düşük rekabette tek site için 10 tane paravan açmak, paravanlara linkler kasmak, 5 tane site satın almak gibi olaylar çok abartı.
Yazdığınız yorum için çok teşekkür ederim. Aslında bu paravanları tek site için değilde ileri de rekabeti olan siteler açarsam işime yarayabilir, kullanılırım diye düşünmüştüm. Keyword'e aldığınız linklerin oranı düşük olsun derken neyi kasteddiğinizi anlayamadım.