Merhaba ;
Panel olarak : Cpanel tercihim.
Lokasyon : TR
4 / 6 GB RAM
Günlük veya haftalık yedek alınması
4 / 6 CPU
4 / 6 RAM
SSD 70GB / 100 GB
2 ADET IP
Ücretsiz taşıma işlemi
Ücretsiz kurulum
Teknik destek hizmeti
---------------------
Ödemeler aylık olarak yapılacaktır. Hizmetten memnun kalındığı sürece uzun yıllar çalışmayı düşünüyorum.
Şu an ki firma ile 3 seneden fazla çalışma oldu fakat panel ve sunucu hizmetlerinin ayrı yaptıklarından dolayı maliyetler arttı.
Siteler sistemi yormayan sitelerdir.
Tekliflerinizi PM ile iletirseniz sevinirim.
İlginiz için teşekkürler
-----------------------------------------------------------------
Arkadaşlar lütfen açıklamamı detaylı okuyunuz !
Konuyu açtığımda sunmuş olduğunuz teklifler için teşekkürler.
02.06.2017 tarihinde konuyu açtığımda teklifler arasında bir firma ile anlaştım. Geçen hafta itibari ile bizim sitelerimizden kaynaklı olmayan sunucusunda bulunan bir kaç sitenin SALDIRI aldığından dolayı bizimde vps imiz etkilendi.
Ara ara kapanmalar v.s gibi 1 - 2 - 3 gün normaldir dedim fakat belli süreden sonra can sıkmaya başladı.
Sonuçta SEO v.b işlemler için bir çok emek veriyoruz ve ister istemez etkileniyoruz.
Yaşadığım bu tecrübeden dolayı da bu tarz bir durum ile karşılacak kişiler lütfen teklifte bulunmasın.
İlk bir kaç ay da ödeme konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
( Daha önceki yere odeme yapmıştım süresi bitmeden, Ondan sonra bu yeni yere geçtim gayet memnundum ancak son 1 hafta sunucunun belli saatlarde ara ara kapalı kalması ve bazen uzun saatler kapalı kalması. Belirttiğim gibi aynı sunucu uzerinde baska sitelerden kaynaklı SALDIRI dan dolayı olması gerek . Ödemeleri yaptığım için geçiş işlemleri sorunsuz yapıldıktan sonra 1 hafta sonra ödeme yapılması gibi )
Teşekkürler