Merhaba sevgili r10 canlar;
Uzun yıllar domain sektöründe hep birlikteydik, fakat ne benim nede sevgili ortagım sedatın artık ayırıcak zamanımız yok.
Ha kazandırmadıgından degil gercekten domain sektörü takip ve zaman istedigi için ve bizdede artık bu zamanlar yok.
Ortagım @aktiftasarim; la satma kararı verdik.

Web sitemiz tüm yazılımı ile satılıktır www.domainalisveris.com
Son hitimiz ortalama 300 ile 1000 arasındaydı ama ticarette dürüstlük benim için çok önemlidir şuanki hiti 100 /300 tekil olsa gerek.

Yazılım (script) asp dir ve her satırın da benim ve sedat kardeşimin tuş izi vardır, bugün yazdırıyorum dediginiz de emin olun 10 bin tl bu özel yazılıma verirsiniz.

Kendi kelimelerinin hepsinde ilk sayfalardadır, alan kişi kesinlikle kazanır.
Aldıgı gibi adsense başvursun onayını alır, ha diyeceksiniz siz neden almadınız, adsense calıştıgımız bir sitemiz degildir.. olanlarda yeterince zaten kazandırıyor allah bereket versin.

Sitemizi ciddi alıcılar incelesin teklif usulu satılıktır.
Bana veya sedat kardeşime ulaşmak isteyenler için numaralarımızı vereyim.

Tel: 0505 052 20 40
Tel: 0534 852 04 36

Birde premium domain severler için www.ofke.com satılıktır, bu domain üzerinde bir proje gercekleşirse çok iyi kazançlar saglanabilir.

Ben isterim ki gerek web sitem gerekse premium domain ofke.com iyi bir kardeşime nasip olsun.

Sormak istediklerinizi konu altından yada pm veya telefonla çekinmeden sorarsınız, bizlerde elbet müsait oldugumuzda cevaplarız.

İyi forumlar.

Saygılarımlar / Dksy

EDİT: www.Ofke.Com SATILMIŞTIR BİLGİLERİNİZE.

www.DomainAlisveris.Com Bu Web Sitemin Satışı Halen Devam Etmektedir.

İyi forumlar.