BMW'nin bu serisi çok yakar az kaçar olarak bilinir

Hem bu sebeple, hem de yapılan işlemler nedeniyle mesajınızdaki araç alınmaz.
Hasar kaydı rakamları araç serviste işlem görünce haliyle artıyor. Mesela geçen hafta bir tane 3.20d niyetlendim, 10 bin lira hasar kaydı vardı. Arka bagaj kapağı, tampon ve sağ arka far değişmiş. Parçalar orijinal olunca rakam yükselmiş. Bunlar ufak tefek hasarlar. Zira servisler pek onarım yapmaz, hasarlı parçayı değiştirir. Bence önemli olan şasenin ve motorun sağlam olması, önden ve yandan darbe almamasıdır.
Hasar kayıtlı araç alacaksanız kaza fotoğraflı araçlara yönelin. Benim aracın sol arka çamurluk köşesinde 4 parmak kadar göçük ve arka tampon ucunda hafif sürtme var. Servis 2 bin lira fiyat istedi ve tüm çamurluğu boyayacağını söyledi. Dışarıda usta ise 400 liraya hallediyor

Hasar kaydındaki rakam farkını siz düşünün. Nazarlık olarak yaptırmadım ben de o ayrı konu
Diyeceğim o ki; hasar kayıtlı araç hasarı görmeniz kaydıyla elbette alınır. Diğer türlü şahsen almam.
Aracı sürme fırsatım oldu birkaç kere ancak arabanın kalkışı ve hızlanışı oldukça iyiydi. Ekonomik olmasa da araç gayet hızlı bence.