Merhabalar, 1 senedir kurgulamakta olduğum bir projemi şuan gerçekleştirmek için vakit buldum. Yapmak istediğim, Android Oyun ve Uygulamaları ve Android Platformuyla İlgili Her türlü bilgi makalesini barındıran devasa bir arşiv oluşturmak.
Hedefim ise Türkiye üzerinde yayın yapan en kapsamlı ve en devasa arşiv haline getirmek projemi.
Projem için 1 senedir araştırmalar yapıyorum ve kendime kapsamlı bir çalışma planı oluşturdum, bu projenin kurguladığım çalışma planıyla tutacağına inanıyorum.
İhtiyacım olan limitler konusunda bonkör olan bir hosting paketi. Depolama alanı, Trafik konusunda sınırlandırması olmayan (tabi ki dosya upload etmeyeceğim, sadece web sitesi barınacak) ve cpu limiti konusundada bonkör bir hosting paketi arıyorum. Aklımdaki projeyi gerçekleştirirken sitenin yavaşlaması çökmesi vs. durumlarla karşılaşmayı gerçekten hiç istemiyorum.
Ayrıca tercihen ücretsiz ssl sağlayabilirseniz, ayrıyeten çok memnun olurum.
Tabi ek olarak, yedekleme özellikli hosting çok iyi olur, web sitesinin herhangi olumsuz bir durumla karşılaşması halinde kurtarma amaçlı.
Sponsor olacak firmanın banneri ömür boyu web sitesinde yer sağlayıcımız adı altında yer alacaktır ve bu banner sponsorun isteği üzerine istenildiği zaman yenisi ile değiştirilecektir.
Normalde kendim bir hosting almayı planlıyordum fakat öğrenciyim, bu yüzden masrafıma gidecek parayı hostinge verirsem çok aşırı zor duruma gireceğim, teşekkürler