Arkadaşlar İş alımı açıktır. Bu arkadaş, ücretin yarısını aldıktan sonra 1 saatte bir arayıp ilerlemelerini gösterdi. 2-3 gün önce de akşam teslim edeceğini söyleyip diğer yarısını aldı. Ondan, sonra ne telefonlara bakıyor. Nede, mesajlarıma cvp veriyor. Adama mesaj atıyorum, 3-4 saat sonra geri dönüyor vay efendim patronu varmış, başkasının ekmeğini yiyorsun madem, adam sana çalıştığın zamanın parasını veriyor. Sen, gidip extra iş yapıyorsun. Bu tür şeyler iş yerinde yapılmaz evde yada iş haricinde ki kalan zamanlarında yapılır. Adam eve gittimi hiç oralı olmuyor evde çalışma diye bir şey yok. Gündüz leride patrondan kaçak iş yapacak ta bana iş teslim edecek. Şimdi gelecek buraya, vay efendim sen iycizo entegrasyonu istedin sonradan paytr ye döndün diyecek, biz sana panelde ki 1 dakikalık işleri dahi yaptıramadık yok iyzcodan mail bekliyormuş, o beklediğin vakitte 500 tane iş yaparsın.
Her sayfada 5 kayıt defeult çıkıyor adama 3 gündür 10 defa söyledim şunu 25-50-100-ALL yap de de dur aynen duruyor. hala defeult değeri 5
3 saat oldu paytr entegrasyonu için panel bilgilerini aldı, adam daha panele dahi giriş yapmamış. Anlayacağınız, parayı alana kadar ondan sonra gevşemeler arkalara yaslanmalar.
r10 da 6 aylık adama iş verirsen böyle olur. İş yaptıracak olanlar dikkat etsin, işi yapar yapmaz demiyorum. Parayı peşin vermeyin, verirseniz paranızla rezil olursunuz.
Verdiğim para çoluğundan çocuğundan çıksın, panelde istemiyorum parada istemiyorum.