Merhabalar herkese,
Çoğu arkadaşımız yeni index alamamaktan sıkıntı çekerken ben ise farklı bir index probleminden yakınıyorum. Godaddy auctions üzerinden domain aldım fakat bu domain daha öncesinde kullanılmış ve indexleri halen duruyor yaklaşık 5k civarı indexi var sitenin. Yeni siteyi aktif etmiş olmama rağmen (2 aydır) henüz ilk sayfaları bırakın site:siteadi.com yazdığımda Google'a, ilk 10 sayfada bile yeni indexlerim yok, hep eski sitelerin indexleri. Google üzerinden url kaldırmayı denedim fakat çok fazla bilmediğim için kalkmadı, yani istediğim şekilde olmadı bu kaldırma işlemi ve 5k civarı URL olduğu için de tek tek kaldırmak tabi ki imkansız.
Nasıl bir çözüm önerirsiniz?
Örnek url ler;
siteadi.com/filmadi-2016/
Aslında şimdi bu konuyu açarken dikkat ettim, önceki şekilde örneğin kategori sayfasında /movie/comedy/ tarzında url ler yer alıyordu ve ben URL kaldırma bölümünde "/movie" yazdığım için tüm movie dizinindeki URL leri kaldırmış, ama bu şekilde tek film adı olunca nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. Şu anda 180 tane falan film URL si kalmış. Bunları tek tek mi kaldıracağım? Yardımlar için teşekkürler şimdiden.