webmaster1994 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O işlerin arka planında başka şeylerde döndüğünü siz işten alıyorsanız bilmeniz gerekir. Konu sahibininde dediği gibi 9 ayda 1k kusur film ekleyince 1k hite zaten ulaşılır. Ben size 1 ayda 5k hitli site yaparım istertseniz 10k karşılığında. Ben size kendi sitemi örnek atmak isterdim ama biliyorumki onu yaparsam aradan yarım saat geçmeden hacklink botnet saldırıları alacağım şunu söyliyim size alexa tr 500 içerisinde 2 adet film sitem var. İsterseniz sizde en yüksek hitinizi yazın karşılaştırma yapalım.
Konuyu dağıtmayalım hocam. Ben sadece bunu yaparak bile o hite ulaşılır diyorum. Yoksa bende üstüne düşsem iyi sağlam siteler çıkarırım 1 ayda. 1k hit çerez. Kimse site istemiyor zatende artık moda oldu sitemi atardım ama botnetti bilmem neydi atılır diye site atmıyorum yoksa ben çok iyiyim falan demeler. Neyse işim gücüm var size göre işe yaramıyor olabilir bırakın millet denerken onuda denesin. Öyle bitti falan deyip milletin önüne geçmeyin. Biişeyleri sadece siz yapacak değilsiniz. Herkes yapsın ki bu tür manipule olayları çabuk patlasın. Google da çabuk el atsın. Sonuç ? Artık gerçekten o tür sitelerin etkisi kalmaz ve temiz emek verilmiş siteler görmeye başlarız.