Hocam illa örnek mi atayım. Sırf bunu hizmet diye sunan forumda 2 ayrı kişi var. Yaptıkları sadece bu ve konularındaki referanslarıda göz önünde kendim de görüyorum milletin hitini cartını curtunu. 1 ayda 1 k hite çok rahat ulaştı sırf bunu yapan çokta bişey bilmeyen bi tanıdık. Hitini kendimiz görüyoruz. Konu sahibi 9 ayda 1 k hite ulaşmış. Yıllardır içinde olmak mesele değil ki. Yıllardır aynı işi yapıp hala neyi nereden vurabileceğini bilmemek sorundur ama. Ben gülmeden ciddi ciddi yazıyorum. Boşta tuttuğum bi film domainim var. Sadece bununla ay sonunda 1 k hite ulaşmış bi site yapayım isterseniz ? Karşılığında ay sonu 5k para verirsiniz kabul mü ? Alırım anahtarınızı.
O işlerin arka planında başka şeylerde döndüğünü siz işten alıyorsanız bilmeniz gerekir. Konu sahibininde dediği gibi 9 ayda 1k kusur film ekleyince 1k hite zaten ulaşılır. Ben size 1 ayda 5k hitli site yaparım istertseniz 10k karşılığında.

Ben size kendi sitemi örnek atmak isterdim ama biliyorumki onu yaparsam aradan yarım saat geçmeden hacklink botnet saldırıları alacağım şunu söyliyim size alexa tr 500 içerisinde 2 adet film sitem var. İsterseniz sizde en yüksek hitinizi yazın karşılaştırma yapalım.