Yanlış yönlendirmeyelim arkadaşlar;

Webview uygulamalarda adsense kullanımı yasaklandı. Sadece admob kullanabiliyorsunuz:

https://support.google.com/adsense/answer/2753860?hl=tr
AdSense politikalarına ilişkin istisnalar
Prensipte, tüm AdMob yayıncıları çevrimiçi program politikalarımıza uymalıdır, ancak AdSense ile AdMob'da farklılık gösteren belirli politikalar mevcuttur. Lütfen aşağıdaki istisnaları inceleyin.

İstisnalar
Reklam yerleşimi

Mobil uygulamalarda geleneksel AdSense reklamlarına artık izin vermiyoruz ve bunun yerine, uygulamalarından para kazanmak isteyen yayıncıların AdMob SDK'sını kullanmalarını zorunlu kılıyoruz.
Spectral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba,

Eğitim sitemin uygulamasına admob ekledim gün yarımından sonra. Sitemde henüz adsense zaten yoktu. İlk gün sonuçlarını resim olarak paylaşıyorum. Uygulamaya sadece geçiş ve banner ekledim reklam olarak. Geçiş sürekli altta aktif, geri gelince de banner reklam çıkıyor işte. Sitem bir kaç aylıktır. Uygulama ekleyeli iki buçuk hafta oldu. Uygulama indirilmesi 1750'dir ama aktif kullanan sayısı 500 civarıdır.

Sitemin hiti her geçen gün artmaktadır ve backlinklerden henüz etki alamadım. Hitimin yükseleceğini tahmin ediyorum. Tek şanssızlığım okul döneminin bitiyor olması. Umutlar Eylül ayına kaldı.

1. Bu oranlar iyi midir ilk gün için, bu şekilde kalsın mı reklamlar?
  2. Adsense aldığımda admob'u deaktif edip, uygulama web view olduğu için sadece sitenin adsense reklamları mı kalsın?
B3YAZBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım ki Daha Fazlasını Kazanırsın Hocam.
Oranlarda Fena Gözükmüyor Yani Kalması Sizin İçi Uygundur Bana Göre.
Adsense Reklamlarından Daha Fazla Kazanç Elde Edebilirsiniz O Yüzden Adsense'yi Kullanmalısınız.
xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim derken soru uygulaması mı?
Bu arada hem adsense hem admob ayı anda kullanılabiliyor. Adsenseden 5 alıyorsam admobdan 10 alıyorum gün içinde.