jooker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sinop en mutlu şehir seçilmişti belki tarif ettiğin şehir için uygundur
Benim memleketim de Sinop; ancak bir kere bile gitmedim. Karadenizin göz bebeği olduğunu biliyorum ama nasip olmadı Siz gittiniz mi?

Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzmir'i hiç tavsiye etmem maalesef göçlerle İzmir çok berbat bir hal aldı..Çok fazla göç alıyor
İzmir'in has insanlarının olduğu bir şehir yaratabilirsek oraya gidebilirim

erayaktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çanakkale. Tarif edilecek bir şehir değil, sadece gidin ve görün. Gördükten sonra kopabileceğinizi sanmıyorum.
Pahalıdır diye tahmin ediyorum ama, bunu da listeye ekliyorum

Dirk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antalya
Deniz, güneş, kum.. diyorsunuz

okokok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadaşın sözüne inanmayın. Bana yaptığı tavsiyeler yüzünden hala bataktayım :P Çok biliyorsa kendi gitsin izmite... İzmit fabrika sanayi vs.. kanserlik bir havası var.
Fabrika konusunda haklısınız

erostur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karadeniz Ereğli'deyim, eylülde yerleştim buraya. Daha öncesi 1998 den beri İstanbul'daydım. Denize 1 dk yürüme mesafesinde oturuyorum kirası 700 lira 3+1 yeni bina 2. kat biraz deniz gözüküyor. Adliye ve vergi dairesi evimin yanında ayrıca sokakta migros jet ve bikaç kafe var. Köylere kahvaltıya doğa yürüyüşüne falan gidiyoruz hanımla hafta sonları. 10 15 dk uzaklıkta yeşil alanlar. 2 özel 1 devlet hastanesi var burada, özeller ucuz ve doktorları iyi o yüzden devlet hastanesine ihtiyaç kalmıyor. İnternet konusu sıkıntılı bir tek fiber gelmedi daha 16 mps kullanıyorum. Çok ucuz bir memleket değil ama havası deniz kenarı olması beni cezbeden şeyler. İstanbul'u arıyor muyum , arıyorum tabi çevre eş dost orada olunca özlüyorum ister istemez, ama buranında yeri başka, biranda çıktım geldim yerleştim pişman da değilim.

Karadeniz güzel ancak artıları kadar dezavantajları da olduğuna inanıyorum hocam