WebnetMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz bu firma rehberi sitelerinden izin aldınızmı programınıza eklerken?
yoksa siteler size ait olan sitelermidir?
WebnetMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam elalemin sitesini programa tanımlamışsın, sonrada kullanıma açmışsın üstüne birde rapor için kaydetmesine olanak sağlamışsın sonra vay efendim benim veritabanım diyosun.

Eklemax ile firma rehber listesine firma ekledim, bunun raporunu aldım müşterime verdim, sonuçta ne oluyor liste halinde tüm siteler veriliyor karşı tarafa, müşteri ne yapıyor o siteleri eliyor, bi sonrası için kendi ekliyor ona verilen sitelere, bu iş böyle devam ediyor.

Siz topladığınız sitelere ücret ödüyormusunuz peki, onların üzerinden para kazanıyorsunuz sonuçta, yani adam listeyi paylaştı diye böyle suç işlediniz demek biraz abest yani, ben oraya dikkat çekmek istedim.

Benim sitemi programa ekliceksin, günde yüzlerce kayıt yollıcaksın bana, bundan da para kazanıcaksın, bir başkası listeyi paylaşınca suç işledin diceksin bumudur yani ?

Niye bu tarz siteler eklenenleri admin onaylı yapıyor işte bu tarz programlar yüzünden dimi?
Listeleri vermek farklı bir şey,Tescilli program ismini geçirerek "bakın ben bu programı kırdım bu da veritabanı" demek farklı bir şey. Programımız dışarı çıkarmayı bu şekilde vermemektedir. arkadaşın paylaştığı format programın birebir veritabanı formatıdır.

Programdan listeyi çıkardınız dediniz ki 3 bin küsür firma rehber sitesi. adresleri bi txt ye eklediniz paylaştınız. Eyvallah. Elbetteki siteler bizim değil paylaşabilirsiniz. Ancak Eklemax Programı Listesi dediğinizde ve birebir veritabanı formatını verdiğinizde bu firmayı zarara sokan bir durumdur.

İki personelin aylarını vererek oluşturduğu (bu arkadaşlara maaş+sigorta+ yemek gibi imkanlar sağlandı) veritabanını çalarak program ismi ile paylaşmasının çok doğal birşey olduğunu söylüyorsunuz sanırım.

Ayrıca programda sitenizi ekleyip size yüzlerce kayıt gönderiyorsak buna sevinmelisiniz. burda yüzlerce insan dizin sitelerine insanlar siteleri eklesin diye çabalıyor.