RuzgarSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçek kullanıcı gibi davran. İnsan ne yapar ? Hesabı açtığında senden neler istiyorsa yap, yaz, yükle. Hesabı açıp resim yüklemeyip, yorumlar, likelar, tanıdıkları eklemeler falan olmayacaksa kafadan bot sayılmaz mısın ? Ben olsam bende basarım engeli. Az aktif olunmalı. Telefon onayı yapılmalı. Profilde eksik hiç bi bilgi kalmasın. Sallayacaksanızda sağlam sallayın yani iş yerine "babam sen çalışma dedi xD", absürt isimde bi holding de CEO (çoğu seo yazıyor onlar daha komedi, görünce raporluyorum henüz şikayet edipte kapattırmadığım hesap olmadı, %100 nokta atışı hep ) bide hayat okulundan mezun cu kitle var ki sormayın. Bu tür saçmalıklarda bulunmadığını düşünerek sadece hatırlattım. Onun dışında mobil hesabınıza facebook uygulamasını kurun. Giriş yapın ara sıra mobilden girin. Bi iki oyuna girip az takılın hesapta vakit geçirin. Kapanması çok zor olacaktır.
Bi an o kitleden biri oldugumu dusundum de......

Hocam zaten gercek kullanici gibi hareket ediyorum. Hesabi aciyorum, profil resmi + cover yukluyorum. Sehir, is gibi bilgileri dolduruyorum. 4-5 tane sayfa da begeniyorum. Bir de 5-6 arkadas ekliyorum ki onlar da tanidiklarim rastgele insanlara istek atip hesap da kasmiyorum yani. Tum bunlara ragmen 24 saat dayanmiyor hesap.

Onerileriniz icin cok tesekkurler.

Tek70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook'ta bu konuda güvenlik açığı var yeni açılan hesap ne kadar aktif olursa olsun sadece tek bir şikayetle anında kapatılıyor. Bizzat kendim denedim hesabı açtım profil fotoğrafı kapak fotoğrafı mobil onay oyunlar vs her şeyi yaptım bir arkadaşa şikayet ettirdim bu sahte bir hesaptır diye 2 saat içinde hesabım direk kapatıldı daha sonra başka hesaplarda da denedim hepsi sadece 1 şikayetle kapatıldı. En iyisi hesabı açıp en az 2 hafta hiç girmemek öyle de kapanma ihtimali var ama 4 hesaptan 2 si kapandı 2 si duruyor 2 ay oldu hala bir şey olmadı
Nerdeee 2 ay.. 24 saat bile olmuyor. Bu actigim 24 saat icinde kapanmaz ise hesabi dondurup bi kac gun sonra acmayi da deneyecegim. Tesekkurler.