İŞ İPTAL
Merhabalar,
Mobilya sitemiz için cms paneli yazdıracağız. Yönetecek kişi bilgisayardan anlamadığı için gerekli özeni gösterecek, teferruata girmeyecek, doğrudan kolay kullanıma yönelik bi' panel yapacak php developer aramaktayız.
--- İş detayı ---
Alıntı
- WordPress Yönetim Panelinden ayrı olarak bi' panel yapılacaktır. ( Slug örneği, /yonetim )
* Şu anda tüm işlemleri eklentiler aracılığıyla yapmaktayım. Yani örnek veriyorum, bi' proje eklemek istersem;
-önce a eklentisinden projeyi ekliyorum. Projeyi eklerken seçiyorum, projenin lokasyonu, hazır mı değil mi, açıklaması vb.
-sonra b ( galeri ) eklentisinden resimlerini ekliyorum,
-sonrasında bu b ( galeri ) eklentisinin verdiği kodu projenin içerisine ekliyorum.
Bunun yerine tek sayfadan halledebilmeliyim.
* Panelden rahatlıkla proje içerisinde resim silebilmeliyim, resim yükleyebilmeliyim, açıklamayı değiştirebilmeliyim. Resim yüklemek için galeri eklentisine girmek zorunda olmamalıyım, tek sayfadan olmalı.
* Blog sayfamız var ( Wordpressin kendi blogu, posts kısmından eklenilen ) oraya rahatlıkla yazı yazıp, silebilmeliyim, mevcut olanı düzenleyebilmeliyim.
* Mesela Şirketimiz sayfası mevcut ve bunun içerisinde Çalışma ortamımızı gösteren galeri resimleri var. Onları da aynı şekilde düzenleyebilmeliyim. Yazıları değiştirebilmeliyim.
* Sayfa da yazı değiştirmek istersem de Sayfalar kısmından değiştiriyorum.
Bunun yerine bir sayfa olacak, orada tablo şeklinde "Anasayfa Firmamız kısmı" şeklinde yazacak, ben düzenle dediğim zaman oradan düzenleyebileceğim.
Not: Sayfa değiştirmek derken direkt sayfayı yazdırmayacağız, yukarı da örneğini verdiğim gibi, gerekli olan yerleri değiştirebilecek. Örneğin:
- Anasayfa da bulunan Firmamız yazısı
- Anasayfa da bulunan Sliderin resimleri
- Hakkımızda kısmında ki yazılar
- Çalışma ortamımız kısmının resimleri
gibi.
- Site pek fazla bir şey yok, sabit site. 3-4 sayfa var, sadece gerekli yerleri değiştirebilmemiz yeterli.
Bunlara ek olarak skypeden 1-2 şey daha söyleyebilirim, bunun dışında hiç bir şey yapılmayacaktır, eklenmeyecektir !
[B]
** Direkt tinymce gibi text editörleri koyup, al düzenle diyecek arkadaşlar lütfen ulaşmasın. Müşterime gidip, bak bu büyütür, bu küçültür diye anlatamam. Butonlar olacak ( Yazıyı büyült, Yazıyı küçült ) ya da müşterim Microsoft Word kullanmakta, onunla aynı görüntü de olursa editor, uygundur.
Bu işlemleri panelden 50 yaş üzeri bi' insanın kolaylıkla yapabileceği bir şekilde istemekteyim.
- Son kez belirtiyorum, 50 yaş üstü insan kullanacak bizim gibi drag drop özelliklerini bilmeyen birisi. Her şey anlatımlı ve kolay olmalı. Tasarım o kadar önemli değil, gidipte Rapor, cart curt eklemeye gerek yok.
İş detayını komple almak isteyen arkadaşlar lütfen skype adresimi ekleyin, hemen konuşalım, detaylıca anlatayım.