TurkeKul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki değiştireyim;

Bu site ayın 20 sinde aşağı inmiş, 5-6 günlük süreçte tekrar yükselmiş. Ben bundan şunu anlıyorum. 20'sinden kısa süre önce bir işlem yaptılar bu işlem kısa sürede etkisini gösterdi ve olumsuz etkiledi. Sonra hemen yapılan işlemden vazgeçildi vs sonra 5 gün içerisinde site tekrar eski haline gelmeye başladı.

Bunun dışında 5-6 günlük süreçte google tarafından kesilen bir cezadan kurtulmak, eski yerine gelmek şaşırtıcı. Sadece grafiğe bakarak bu yorumu yapıyorum. Yazınızdan ve yazıya gelecek yorumlardan da bir şeyler öğrenmek isteğindeyim. Sağolun.
Algoritma güncellemeleri sonrası sitelerdeki düşüşü Google gözünde bir ceza almış gibi düşünmeyin.
Güncelleme sonrası veya yapılan bir işlem sonrası sitenin SEO görünürlüğünde değişiklik gözükebilir fakat bu Google'ın siteye ceza kestiği anlamına gelmiyor.
Google'ın kestiği cezalardan (Manuel spam, tam spam vb.) kurtulup eski haline getirmek 5 günlük gibi bir süre için çok kısa.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:35:33 -->-> Daha önceki mesaj 16:34:41 --

Dostserver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi güzel hoş fakat sık duyduğumuz şu cümle hakkında bir şey söylemek istiyorum.

"Düşük kaliteli içeriklerinizi geliştirin, içerik hakkında araştırmalar yapıp Google dizininde bulunan rakiplerin sizden neyi fazla yaptığını bulup geliştirip kendinize uygulayın."

Rakipte var 150 kelimelik uyduruktan yazı ama zirvede. Bu nası olcak? herşey backlinke bakıyor anlaşılan. Yarı özgün + full backlink zirvedesin. Rakip inceleme falan hikaye. İnceleyeceksen backlinklerini incele direkt.
Bu da sizin doğrularınız hocam saygı duyarım