Araca arkadan motor çarpmış ve arka bagaj kapısı ve tampon değişmiş, çarpışma esnasında ön araca vurduğu için sıkışma sonu ön tampon ve farda kırılmış ve değişmiş bunlara istinaden 15k civarı bir hasar kaydı var.
Eger böyleyse bu aracı alın hocam.Kasisli virajlı ve çukurlu yolda test edin.Çukura filan girin ses geliyor mu, saga sola çekme yapıyor mu diye baktırın.Mümkünse tanıdık bir servise gidin.Mümkün değilse o arkadaşın da tanımadıgı bir yere gidin.
15k dediğin, servislerin şişirme fiyatıdır normalde 6-7k hasarı vardır onun.Ve bu pek büyük bir meblag değil hasar kayıtlılar için.
İşin açıkcası ben rakamlara ve hasar kayıtlı kelimesine takılmıyorum. Önemli olan kazadan sonraki durumu benim için. Eski aracım ağır hasar kayıtlıydı ve bir çok parçası değişmişti. Buna rağmen kazadan sonra aracı 1 yıl sorunsuz kullandım ve sonra sattım. Satın alan kişiyle hala görüşürüm 3 yıl olacak nerdeyse hala bir sorunu yok aracın
Peki Clio nasıl bir araç hiç renault kullanmadım (test sürüşleri hariç) uzun süreli kullanımda BMW'ye kıyasla daha çok sorun ve masraf çıkarır mı ?