Güzel özgün bir oyun. İndirip yorum yazdım. Oyun içerisinde kural anlatımı olmalı. Ayrı bir videoda anlattığınız kurallara herkes erişemeyebilir. Her ne kadar basit bir oyun olsa da insanlar tamamen yabancı oldukları bir oyunu anlamakta zorlanabiliyorlar. Bu gayet doğal (kendi oyunumun testleri sırasında defalarca tecrübe ettim bu durumu).

HasanCem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyunun nasıl oynandığını anlatan tanıtım videosu yapım aşamasında hocam.

Ama ben size burada açıklayayım. Oynatmak istediğiniz kutuya basılı tutup sürüklediğinizde zaten hangi karelere gidebileceği noktalarla gösteriliyor.

Oynattığınız noktanın etrafındaki yakın noktalara giderseniz nokta sayınızı çoğaltırsınız. Bir uzaktaki çevreleyen noktalara tıklarsanız noktayı taşırsınız yani sıçrarsınız.

Rakibe temas noktasında da rakip kutunun yanına temas ettiğinizde aldığınız noktanın çevresinde rakibin kaç kutusu varsa hepsini alırsınız. Örnek vereyim ortada boş bir kutu kaldı diyelim ki oyun alanında. çevresinde 8 kutu rakibin kutusu. Siz eğer bu noktaya yakınsanız ve taşıma yolu ile kutunuzu taşıyabiliyorsanız rakipten 8 kutu almış olursunuz.

Skor anlık güncellendiği için bütün denge bu gibi hamlelerde değişiyor. 8 sayı ondan gidiyor ve size geliyor. 16 puanlık bir hamle oluyor yani

Umarım anlatabilmişimdir hocam.
Aklınıza takılan başka bir husus varsa yazın lütfen.

Oyun bizim, örneği yok, destek bekliyorum r10'dan.