mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında üç seçeneğim var ve bütçem kısıtlı olduğu için karar vermek oldukça zorlaştırıyor. Araçı bayan kullancağı için otomatik almam şart. Yılda en fazla 10 bin km anca yapar öyle söyleyeyim

ARAÇ 1
Renault Clio İcon Full 1.2 2015 Model Otomatik ve Benzinli
Malum görüntüsü hoş olduğu için kardeşim bunu beğeniyor.

ARAÇ 2
BMW 116D 2006 Model 170 Bin'de Otomatik
BMW'yi sevdiğim ve güvendiğim için ben bunu öneriyorum.
Renault Clio İcon Full 1.2 2015 Model Otomatik ve Benzinli
Hasar kaydı fazla varsa elinden çıkarman zorlaşır. 100k ya alırsan 70k ya satarsın.Ama kilometre ve parça konusunda BMW ye göre çok daha ucuz ve parçaları boldur.Hasar kaydı fazla yoksa ve servis hasar kaydını şişirmemişse al bin...kilometresi ve kullanılmışlıgı fazla yok zaten.

BMW 116D 2006 Model 170 Bin'de Otomatik
Kilometre olarak çok ama bana kalırsa Clio'nun 20 bin kilometresi BMW'nin 170 bin kilometresine denk...Çünkü Alamanlar bu ,işten harbiden anlıyor.Her türlü 2015 Model clionun eline vitesi her türlü verirsin

Gerek sağlamlık gerek presjtij gerek konfor konusunda 170bin killometredeki BMW'nin eline 20 bin kilometrelik Clio su bile dökemez...

Bir clionun ön takımını bir sene de değiştirisen bir Bmw'nin ön takımını 3 senede değiştirirsin...

Bmw temizse şaşma... Bir BMW ile clio yu her zaman takasa yapar üste alırsın ama bir clio ile BMW yi takas yapamazsın.Çünkü o konfora ve o yol tutuş o rahatlığı görünce diğerleri kağnı arabası gibi gelir