Site adresi (sadece ciddi alıcılara pm ile gönderilecektir, herkese pm göndermeme hakkım saklıdır)
Site için istenen fiyat : 3000 TL - Makul Teklifleri Değerlendirebilirim.
Sitenin aylık getirisi: Denenmedi
Sitenin açılış tarihi: ortalama 6-7 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kredi,Finans
Günlük hit sayısı: detaylar aşağıda
Ziyaretçi kaynağı: Google, direk
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6-7 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: şuan resellarımda barınıyor, normal bir hosting de barınabilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır

Site Hakkında Bilgi Vermek Gerekir İse;

Sitenin Hit Durumu Nasıl?

ortalama 70 civarında idi fakat domain / site otoritesi artıyor gittikçe ve bu bağlamda son girilen bazı yazılarım ilk sayfa veya 2.sayfadan girmeye başladı son 2 gündür hit 150-170 e çıktı, site yükseliştedir.

İçerikler Nasıl?

Siteyi açtığımdan beri özenle ve tek tek elle içerik girdim, zaten siteyi incelediğinizde site içeriklerinden anlayacaksınız sitenin kalitesini, tüm yazılar özenerek ve bilgi içerikli girilmeye çalışıldı, boş içerik değildir, tüm yazılar seo kurallarına göre titizlik ile girildi, tüm resimler photoshop da üzerinde oynama yapılıp alt etiketleri eklenerek siteye girildi,(Tüm Resimler Optimize Edildi) H Tagları ve iç linklemelere dikkat edildi.
Toplamda 170-180 civarı yazı yayınlanmıştır, bunların %90 ı 500-700 kelime aralığındadır, geri kalanlar ise +1000 kelime olan da var 350-400 kelime olanda var.

Şuanki Sıralamaları Nasıl?

Şuan ana kelimelerinde 3.4. sayfa arasındadır, alt kelimelerinde ise (yazının rekabetine göre) 2.3. Sayfalarda dır.

Sitenin Yanındaki Paravan Siteler Nasıl?

Şuan 3 adet paravan vardır,
• 1.site) 4-5 aylık ve site içeriğinde 69 adet yazı eklidir. (sitede ssl var, hosting yılbaşına kadar devam ediyor olması lazım)
• 2.site) yeni açıldı bir iki tane içerik var (ssl ve özel ip mevcut, 1 yıllık hosting ödemesi yapıldı.) (drop domain)
• 3.site) yeni açıldı bir iki tane içerik var (özel ip ve 1 yıllık hosting ödemesi yapılmıştır.) (drop domain)
Sitelerin hepsi farklı Firmalarda barınmaktadır.

Sitenin Extraları Varmı?

• Sitede ssl ekli
• özel bir kredi başvuru sistemi yazdırılmıştır (dataları da bankalara satabilirsiniz ek gelir için) kredi kartı bilgileri değildir !
• sitede 59 $ değerinde lisanslı tema vardır
• ücretli eklentileri vardır.

Alan Kişi Nasıl Bir Yol İzlemeli?

Alacak olan kişi kaliteli özgün içerik girmeye devam edip, biraz dış seo çalışması yaparsa çok iyi geri dönüşleri olacaktır.
ana kelime veya bazı alt kelimelerinden bir kaçına yönelip, çalışma yaptığınızda site ciddi anlamda hit + gelir getirecektir. (çok uzak değil, yapılabilir durumda)

Siteyi Neden Satıyorum?

Normalde siteyi satma düşüncem yoktu, uzun soluklu bir proje olarak görüyordum ki bunun için paravanlar bile oluşturmaya başlamıştım, fakat önüme farklı bir proje çıktığından dolayı bunu bırakmak durumunda kaldım

Forum Dışı İletişim;

tel: 0553 288 sıfır üç yetmiş dokuz

Son 3 Ay İstatistikler