myclub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan bir adet makina aldım harika ilgileniyor saolsun. İşinde on numara gerçektende. Yardımları için teşekkür ettim. Bol satışlar dileyerek herkese tavsiye ediyorum..
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Hizmetinizi güle güle kullanın.

Armaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muzaffer hocamla yaklaşık 2 yıldır çalışıyorum, Dedicated, vps, vds, stream server birçok hizmetini kullanıyorum işinde 10 numara, 7 / 24 Destek veren birebir herşeyle ilgilenen nadir insanlardandır kendisi.Gözün kapalı alışveriş yapabilirsiniz verdiğiniz paranında karşılığını kat kat veren bir hizmeti var sağolsun.İnternet sektörünü bırakana kadar onunlayım.Kafanız rahat iş yapmak istiyorsanız söylediğim gibi gözünüz kapalı iş yapın. Herşey için her daim teşekkür ederim.

Hayırlı işler bol kazançlar dilerim Muzaffer hocam
Tüm bu güzel övgüleriniz için ve bu güzel samimiyetiniz için asıl ben teşekkür ederim. Daha uzun yıllar birlikte çalışmak dileği ile tekrar teşekkür ederim.

Replika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muzaffer oldukça güvenilir ve işine sadık bir arkadaşımız. 10 adet sunucumuza kesintisiz hizmet sağlıyor
Teşekkür ederim güzel yorumun için, daha uzun yıllar inşallah.

sarp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cP-TR-Linux aldık, isteğimize göre ilave optimizeler, taşımalar bir çok konuda yardımcı oldu sağolsun.
Teşekkür ederim, hizmetinizi güle güle kullanın.

Yusufben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muzaffer candır Hayırlı satışlar
Bilmukabele, teşekkür ederim

Kampanyamız'dan bir çok kişi yararlanmıştır ve stoklarımız günceldir. cPaneL dahil paketlerimiz sizleri bekliyor.