Normalde bu tür tartışmalara katılmam ama ramazan gününde kimse kimsenin hakkını yemesin. Bence burada elbistanlı haksız.
elbistanli arkadaş ya çok çok acemi ya da çok uyanık.
Hemen tüm firmalarda firma içi domain transfer ücretsizdir. Bildiğim kadarıyla natroda da ücretsiz.
siteyi satan arkadaş konuda domain natrodadır diye belirtmiş.
Satın alan kişi domaini natrodan almak zorunda. Eğer natroyla sorunu varsa ya hiç teklif vermeyecek ya da firmalar arası transfer ücretli olduğundan transfer ücretini de göze alarak teklif vermesi gerekiyor.
Firmalar arası transferin ücretli olduğunu az çok iş yapmış hemen herkes bilir. dediğim gibi elbistanli arkadaş ya çok acemi ya da uyanık. acemi ise bile durum anlatılmış kendisine.
ne olacaktı yani onureroglu 30 liraya siteyi satarken 51 lira transfer ücretini de kendisi ödeyip hem siteyi satıp hem de üstüne 21 lira para mı verecekti
Skype konuşmalarında da zaten elbistanli domaini transfer etmeyeceğini
vazgeçtiğini belirtmiş. yani bunun daha süresi yok 48 saat de beklese almayacak adam belirtmiş zaten almayacağını.
onureroglu nun yaptığı hata konuya ihale sonlanma zamanını koymamış. elbistanlının yaptığı da uyanıklık ya da acemilik sonucu düştüğü kötü durumda bu hatayı kullanarak üste çıkmak olmuş.
sen konuyu iyice okudunmu yoksa direk konuda beni haksız görüyorsun
adam bana tranfer icin kod atıp durdu daha ihalenin süresi ne en zaman bile bilmiom hadi adam ihalesini yaptı aceleye getirdi
vazgecme die bir durum yok sadece bu şekilde alamam dedim 1 saat sonra geldim adam o zaman al sana eksi demiş konuya geldim arkadaş aracılıgıyla alacagımı belirttigim halde adam kalkmış başkasına siteyi veriyor
yargısız şekilde infaz ediliyorum
KONUYU İYİCE OKURSAN anlarsın uyanıklıkla alakalı deil ona attığım mesajda yine transfer bilgimin olmadıgını yazdım acemilikle alakalı bir durum yok sadece alan kişinin transfer ücreti ödeyecegini bilmiyordum o nedenle cözüm bulmama imkan vermeden direk eksi vermiş BENİ BEKLEMEK ZORUNDAYDI ama beklemedi ne bu 30 lira icin 2 gündür burda her yazıya cevap yazıp duruyorum adminler gelsin kim haksız ise gerekeni yapsın ADAM FORUM KURALI DIŞINDA İHALE ACIYOR FORUM KURALI DIŞINDA HEMEN AL DİYE BASKI YAPARCASINA eksi verip işi aceleye getirip beni devre dışı bırakıyor ben adamı engelledim KONU KİLİT ADMİN gelip incelesin haklı haksızı cıkarsın
KONU ACAN İHALE SÜRE TARİH BELİRTMEK ZORUNDA
VE FORUM KURALI GEREGİ VERİLEN SÜRE GÖZ ÖNÜNDE TUTMAK ZORUNDA
EGERKİ, OLUMSUZ BİR ŞEY VARSA CIKIP ŞİKAYETİNİ ACAR ADMİN GELİR KONUDA İKİ TARAFI CAGIRIR gerekeni yapar
adam daha biz burda olumlu yaklaşırken alıp bir başkasına siteyi veriyor BU TİCARET DEİLDİR ihale nasıl işler acsın kuralları okusun YARGISIZ İNFAZI BIRAKIN