2700$'dan alıp 300$'a düştüğünü gören bir insanın 100.000 tl yatırım yaptığında parası ortalama olarak 11bin tl'ye düştüğünde ki piskolojisini düşünebiliyormusunuz? Aman ne olacak ilerleyen senelerde yine çıkar beklerim ben diyecek babayiğit bence yüz bin insanda 1 kişi belki çıkar.
BTC en büyük riski yatırımlardan birisidir.Bu şekilde insanları önceden de uyarmak istedim kaç kişiyi zarardan kurtarsam kardır diye. BTC gerçekten çok güzel bir sistem buna hiç lafım yok fakat büyük çoğunluğunu bulunduran kişi sayısının azlığından dolayı çok basit 1-2 senedir bu şekilde manipüle edilebilmektedir.
Mesele şu; Ben insanlara bitcoin alip uzun süre ellerinde tutmasini tavsiye ediyorum bu tavsiyeyi yaparkende uzun sureligine baglamaktan rahatsiz olmayacaginiz bir butceyle bu işi yapin diyorum.Siz ise orneginizi 100.000 gibi rakamdan yatirim suresinide 1 haftayi baz alarak yapiyorsunuz.Yani biz sizinle tamamen farkli şeyleri konuşuyoruz.Örnekleyecek olursak birisi 100 tl gibi bir rakami baglamaktan unutmaktan rahatsiz olmaz bir başkasi için bu rakam 2000 tl olabilir. ben sizin gibi 100.000 tl lik rakamlardan bahsetmiyorum ha birisi milyar dolarlik servete sahipse ve halen hayatinda yatirim yapma açliği varsa buyursun o da bitcoin e 100.000 tl baglasin.Nasil olsa hayatindan 100.000 tl ciktigini hissedemeyecek kadar zengin.