Merhabalar.
.NET yazılım uzmanıyım ve kendi projelerim için Reseller Windows Hosting'e ihtiyacım var. Aşağıdaki özellikleri bana sunabilecek arkadaşlardan fiyat teklifi bekliyorum. Tekliflerinizi PM ya da Skype ile atarsanız sevinirim.
NOT : 15 günlük para iade garantisi verebilecek olan arkadaşlar tercihimdir. Özelliklerin bana gerçekten sunulup sunulmadığını test edip görmek istiyorum.Memnun kalırsam işlerini yaptığım müşterilerimin de aynı arkadaştan hosting almasını sağlarım.
Ödeme :
Havale / EFT ile yapılacaktır. Ödeme periyodu yıllık olmalı.
Aradığım Windows Reseller Hosting özellikler şunlar :
Lokasyon :
Türkiye
IP :
1 adet paylaşımsız (diğer host edilen web sitelerinden bağımsız) sitelerim için kullanabileceğim sabit IP adresi olmalı.
İşletim Sistemi :
Min. Windows Server 2012
.NET Framework :
Min. 4.5 versiyonu olmalı ve Trust level High ya da Full olmalı.
Daha önce aldığım hosting firmasında web sitemi restart etmeme izin vermiyordu. Nedeni Medium trust level'di. Aynı sorunu yaşamak istemiyorum.
Panel :
Türkçe Plesk Panel 12.5.30 sürüme veya üstü olmalı. Plesk panel içinde Sql Server veritabanı yedeklenebilmeli.
Yine yedeklenen sunucudaki .bak dosyası ya da harici FTP deki .bak dosyası istenilen veritabanına restore edilebilmeli.
Domain & Hosting :
5 Adet Web sitesi barındırabilme
Disk Alanı :
En az 10 GB Disk Alanı. SSD tercihimdir ama illa SSD olacak diye bir koşulum yok.
Trafik :
En az 100 GB Aylık Trafik.
CPU :
En az %25 CPU kullanımına izin vermeli.
Veritabanı Sunucusu :
MS SQL 2012 ya da 2014 olmalı.
Domain başına en az 1 Adet Veritabanı.
Domain başına açılan veritabanı kotası Disk kotası ile sınırlı olmalı. Yani öyle 50 MB lık veritabanı kotası sınırı olmamalı. Çünkü 1 domain için açacağım sitenin veritabanı ileride 1 GB ı bulabilir.
Veritabanı Sunucusuna Uzaktan Bağlanma Seçeneği :
Veritabanı sunucusuna uzaktan Sql Server Management Tools ile bağlanıp veritabanlarım üzerinde işlem yapabilmeliyim. Generate Script, Execute Script vs yapılabilmeli.
Mail Özellikleri :
Domain başına, disk kotası ile sınırlı olacak şekilde, en az 1 GB Mail Kotası. Gmail, live ve yandex gibi mail sağlayıcılarına mail atıldığında direk Gelen kutusuna düşmeli.
Web Mail ve Outlook ile kullanılabilmeli.
Sub Domain :
Domain başına en az 1 adet Subdomain olmalı.
Teknik Destek :
Ticket, Telefon ya da Skype aracılığı ile hızlı çözüm sunulabilmeli.