wanted adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda bir çok kez demiştim ama bazı arkadaşlar ısrarla itiraz etti. Bu bitcoin işi aşırı riski. Gece uykularınızı kaçırır. Son 24 saatteki değişime bakın : 2500 dolardan 1900 dolara düştü. %25 kayıp !

Bir sanal para son 5-6 ayda 400-500 dolarlardan 2500 dolara çıkıyorsa bunun balon olduğunu görmemek körlüktür.

Son 24 saatte :

LTC'de %43 kayıp
ETH'da %40 kayıp

24 saat önce bu coinlere yatırım yapmış birisinde bu kayıpları kaldırabilecek yürek var mı? Ki önceki yıllarda LTC'nin bizzat 45 dolardan 2 dolara düşüşünü gün gün izlemiş birisi olarak söylüyorum !

Çok kişinin canı yanacak çok.
ileride alintilanmak üzere not düşelim.Daha önceki mesajlarda da ben ve benim gibi düşünen insanlarinda belirttiği üzere bitcoinde iniş ve çikişlar sert yasaniyor. 2-3 hafta da 1700 dolarlardan 2700 lere çikti şuan 2000 altina indi.Bu düşüş dahada fazla yaşanabilir 500 dolarlara dahi inebilir.Burada hep hatirlattigimiz konu su, kisinin bekletebilecegi yani bitcoine uzun vadede bağlayabileceği bir bütçesi varsa ve o bagladiği paranin eksikliğinden hayati olumsuz etkilenmiyorsa birikim maksatli eline gecen paranin tamamiyla bitcoin alsin kur 300$ da olsa alsin 3000$ olsa da alsin.Uzun vadede mutlaka kazandiracak.Alin ve unutun. Herseyden once grafiklere bakilsin ilk ciktigi gun kuruyla bugunlerdeki kur karsilastirilsin uzun vade de bitcoinin gucu anlasilsin.Eger maksat kısa vade de trade yaparak para kazanmak ise acemiler için riskli.O yüzden alin ve uzun vade beklemeye geçin.