NATRODA SORUNUM OLDUGUNU BELİRTTİM ARKADAŞA EXTRA MALİYET OLABİLİR DEMİS AMA BANA DESE KARDESİM TRANSFER ÜCRETİNİ SEN ÖDERSİN DESE BEN BUNUN YERİNE BAKARDIM ARKADAŞLARDAN BİRİNDEN RİCA EDER DOMAİNİ ONA GÖNDERİRİDİM YANLIZ ARKADAŞ ISRARLA BANA KOD VE LİNK ATIP DURDU DENEDİM KARŞIMA 30 LİRALIK SİTEYE 51TL TRANSFER MALİYETİ CIKTI VE 14 İLE 1 AYLIK SÜREDE DOMAİN TRANSFERİ GEÇİŞİ CIKTI BENDE Bu şekilde almam mümkün deil dedim 1 saat sonra geldim saatlere bakın adam bana eksi vermiş care bulmama bile olanak vermeden kendi kafasına göre eksi vermiş
Dostum işte o Ekstra maliyet olur demiş kişi yazışmada.dememiş olsa bile alan kişi öder transfer ücretini.belki sende bu durumları bilmiyordun belkide ilk defa domain aldın orasını bilmiyorum ama üstte yazdığım gibi bence hiç uzatılacak birbirinizi kıracak bir durum yok.30 lira bence ödeme yap kişiye sonrada arkdşının filan natro hesabına aktarsın bu iş bence bitsin bu şekilde -traderde silinir sende yoluna devam edersin.Bence en iyi çözüm bu.diğer Türlü -itrader silinmez ise sana ilerde problem yaratabilir çünkü ticaretlerde itradelere bakar herkes.