Ustam kusura bakma ama bir açıdan sen haksız durumda oluyorsun.Neden dersen natro içi ücretsiz transfer oluyorsa bir şekilde natro üyeliği açmalısın o firmada sorunum oluyor nedemek tam anlayamadım..İhs firmasına transfer istiyorsan transfer ücretini alan kişi öder bu bütün ticaretlerde böyledir..
Ben sizin aranızdaki duruma karışamam ikinizide tanımıyorum tarafsız yorum yapıyorum.Belki sende bu durumu bilmiyor olabilirsin ama durum bu..
Ama eğer firma içi Natro transferde ücretliyse o zaman durum değişir.Ama %99 firmada firma içi transfer ücretsizdir..
NATRODA SORUNUM OLDUGUNU BELİRTTİM ARKADAŞA EXTRA MALİYET OLABİLİR DEMİS AMA BANA DESE KARDESİM TRANSFER ÜCRETİNİ SEN ÖDERSİN DESE BEN BUNUN YERİNE BAKARDIM ARKADAŞLARDAN BİRİNDEN RİCA EDER DOMAİNİ ONA GÖNDERİRİDİM YANLIZ ARKADAŞ ISRARLA BANA KOD VE LİNK ATIP DURDU DENEDİM KARŞIMA 30 LİRALIK SİTEYE 51TL TRANSFER MALİYETİ CIKTI VE 14 İLE 1 AYLIK SÜREDE DOMAİN TRANSFERİ GEÇİŞİ CIKTI BENDE Bu şekilde almam mümkün deil dedim 1 saat sonra geldim saatlere bakın adam bana eksi vermiş care bulmama bile olanak vermeden kendi kafasına göre eksi vermiş