buna o firmada sorunum oldugunu ve girmemin imkansız oldugunu belirttim konusmalarımız duruyor
buda bana durmadan kod atıyor ama kod gelmiyor 3 saat aralıkla kodu en son gönderdi megersem ben transfer etmeliymişim uyanıkya 30tl ye site verio 51tl transfer ücreti gerekiyormuş bende imkansız oldugunu yazdım devam et demeye kalmadı kalkıp bana eksi ticaret puanı veriyor kafasına göre eksi vermesi yanlış eger olmuyorsa devam edersin yada acarsın adam akıllı şikayetini admin gelip inceler ama yok eksi ticaret verdi karşılıgını aldı engelledim uyanıklık yapmaya gerek yok transfer siteden pahalı gidip alan varsa satsın o fiyata sıfır domain alıp bedava kurmak varken dimi ama 30 liraya site sat 51tl ye transfer icin bana link ve kod at sonra cık eksi ticaret ver ENGELLENDİ KONU acık meydanda konusma kaydımız duruyor incelenebilir.
o firmada engelim oldugunu belirttim dimi
https://www.r10.net/sikayetim-var/159...post1072469955 almamın imkansız oldugunuda yazdım sen buna ramen bana neden kod attıp durdun madem cok bilmişssin? hic kimse bu şartlarla siteni almaz k bakma 30tl site sat 51tl benden transfer ödet nasıl alacam domaini ? 51tl ödeyerekmi sana kolay gelsin UZATMAYA GEREK yok eksine eksi verdim bak satışına ok attıgın linkteki resimi iyi oku anlarsın yazdıklarımı DURUMU SANA YAZDIGIM HALDE ISRARLA BANA LINK VE KOD ATIP DURDUN SONRA EKSİ VERDİN CIKTIN KENARA EGER BU SEKİLDE YAPACAGINI BİLSEYDİM baska birine transfer ettirir sana 30tl ni verirdim ayıp ayıp sormadan sual etmeden eksi verilmez benim alnım ak uyanıklıga gerek yok burda