Hiçbir host firmasının çözemediği soru bu mu
Aslında anlatmışlar ama siz okumamışsınız sanırım.
DNS değişikliklerinde genellikle her domain firmasında yazar "DNS çözümlenme süresi 48 saati bulabilir şeklinde"
Godaddy size anlatmış, internet servis sağlayıcınız demiş doğru da demiş. Ancak pek müdahale edilebilir bir konu olmadığı için onlarında eli kolu bağlı.
Sizin girememe sebebiniz, Aynı cihazdan aynı web sitesine devamlı istekte bulunduğunuzdan dolayı ilgili sitenin IP adresleri öncelikle bu cihazda cache olarak kalır. Daha sonra ISP tarafından tutulan cache vardır.
Örnek, Türk Telekom 4 Saatte bir temizlik yapar, Süperonline 1 saatte gibi. rakamlar tamamen örnek. Ayrıca bölgelere göre de erişim şekli değişebilir.
Örnek, Siz istanbuldan erişemezsiniz ama gebze'den bir başkası sitenize erişebilir. Veya Siz istanbul Bağcılardan erişemezsiniz, bir başkası istanbul esenyurt tarafından erişebilir gibi.
internet sağlayıcısından olsa bile, ben yeniden başka domain alıp, herşeyi olağan şekilde farklı ipden yapıyorum durum yine aynı? yani aslında ilk kez domain host alsam tamam da, bu sefer böyle olması çok garip, yorumunuz için teşekkür ederim hocam ancak ben yeni host ve domain aldığım firmaların da teknik ekibine bağlanıp sordum, çözümlenme durumuyla ilgili skıntı yoktu hiçbirisinde, zaten hemen yan apartmanda arkadaşım var link atıyorum ona o girebiliyor ben giremiyorum, sorunun bu olcağını sanmıyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:38:44 -->-> Daha önceki mesaj 20:32:30 --
güncel