Asam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema olarak: safirtema.com/temalar/yaren-v2-wordpress-temasi-hediye-bot/
eklenti olarak aşağıdaki eklentiler var ve hosting paylaşımlı

Contact Form 7

Contact Form 7 Skins

Easy Watermark

Google XML Sitemaps

Juiz Social Post Sharer

Küçük resimleri Yeniden Oluştur

Q2W3 Fixed Widget

Share Buttons by AddThis

Simple Google reCAPTCHA

Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening

TablePress

WP Force SSL

WP Missed Schedule

WP-PageNavi

WP-PostViews

WPS Hide Login

wpSEO

Yorum Onay Bildirgeci

Önceki Yazı Link
Merhaba,

bende safirtema'dan aldığım bir tema kullanıyorum. Ve yaklaşık 3 aydır, farklı farklı yöntemlerle hackleniyorum. Bir şekilde siteye shell atmayı başarıyorlar. 2 gün önce bir değişiklik yaptım, şu anda her şey normal gözüküyor. Test etmeye devam ediyorum.

Şunları uygulamanı şiddetle tavsiye ederim;

1. Lockdown WP Admin uygulamasını kurup, wp-admin yolunu muhakkak değiştir, çok basit bir uygulama google'dan araştırabilirsin,

2. Wordfence Security uygulamasını kurup, siteyi komple scan yapmalısın. Shell içeren dosyaları buluyor, bulduğu dosyaları tek tek inceleyip, orjinal dosyalar ile karşılaştırmalısın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:28:55 -->-> Daha önceki mesaj 15:28:08 --

Aykut_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı sorun bende de var 3 4 gündür sürekli reklam kodu ekleniyor bir türlü çözüm bulamadım ücretli yardımcı olmak isteyen arkadaş varsa pm atabilir
Bunları dener misin hocam?

1. Lockdown WP Admin uygulamasını kurup, wp-admin yolunu muhakkak değiştir, çok basit bir uygulama google'dan araştırabilirsin,

2. Wordfence Security uygulamasını kurup, siteyi komple scan yapmalısın. Shell içeren dosyaları buluyor, bulduğu dosyaları tek tek inceleyip, orjinal dosyalar ile karşılaştırmalısın.