Ufuk Bey,
Sunucularda exploit veya güvenlik tarayıcı tarzında modüller bulunuyor mu?
Şuan 1-2 wordpress tabanlı sitemiz de devamlı zararlı kodlar ekleniyor. Ve devamlı suspendleniyor farklı firma tarafından.
Fakat daha farklı firmayla çalışırkende bu sorun yaşanmıyordu.
Eğer böyle bir modülünüz bulunmakta ise; tekrar çalışmak isterim sizinle.
Htservers'den bu güne kadar tecrübeliyiz
Bu durumdan ben de muzdaribim. Ben de almak istiyorum ama bu sorunun engelleyici bir çözümü var mıdır? https://www.r10.net/members/3706-ufuk-gedik.html
@Ufuk Gedik
Merhaba
Bu tip yazılımlar sunucu tarafında normal dosyalarıda karantinaya aldığı için ve aşırı yük kullanımı yaptığı için biz kullanmıyoruz.Kendi ekibimizin yazdığı bazı dosya tarama yazılımları ile bu tip dosyaları tarıyoruz ve rapor olarak iletiyoruz.
Aslında bu problemin çözümü sunucu taraflı değildir.
Kullanılan yazılım,eklenti ve temalar güncel değilse, şifresi basit bir yönetici hesabı var ise bunla karşılaşırsınız.Ayrıca bir kez başınıza geldikten sonra tamamiyle kalıcı bir temizleme yapılmazsa ve 1 tane bile farkedemediğiniz dosya kalırsa, o dosya üzerinden tekrar onlarcası üreyebilir.Belirttiğim kriterleri gözden geçirip kalıcı bir temizleme yaparsanız sunucu tarafında böyle bir yazılıma ihtiyacınız olmayacağı gibi bir daha da aynı durumla karşılaşmanız mümkün değildir.