BicerProduction adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BTCTurk'ü şu an önermiyorum. Biraz zaman alacak kendilerine gelmeleri. Koinim'de kullanabilirsiniz hızlı al-sat yapabiliyorsunuz. Blockchain gibi çok cüzdan hesabı sitesi var ama bence en güzeli Blockchain. Evet hesap açıyorsunuz oradan. Kredi kartı ile önerdiğim bitit.io'yu öneririm bende alım yaptım bugün 25€'luk. Daha üst paketler için de kimlik onayı yapmanız gerekiyor. Ama ufak alımlar için güzel bir site.

Bu yanlış bir yaklaşım bence, satış yaptığınız üyeye dikkat etmeniz gerekiyor üye olarak. R10 tabi ki bir kural koysun ancak 2 günlük üye gelip BTC bozacağım derse, hop diye R10 üyemiz gidip önce BTCyi vermesin araştırsın güvensin.
Ek olarak bu tarz sıkıntıların önüne geçmek için, BTC için yaptığınız işlemlerde R10 PM onayında "onaylıyorum" yazdırmayın, ek mesajlar isteyin örneğin; "Merhabalar xxx Bey, x.x BTC için Skype(vb)'tan görüştüğümüzden bozum onayı işlemini onaylıyorum." gibi mesajlar isteyin. Bunun yanına Facebook, cepten sms atması gibi onaylarda isteyebilirsiniz.
Farkındamısınız Hesaplar Hack yiyior Ve bu kişileri ozellikle seçiyorlar Ornek SayfaNET Bartuc Yarin birgün bu sizde olabilirsiniz Herkes sizin iş yaptıgınızı biliyor Sizi hackleseler neler olabilecegini düşünebiliyormusunuz?