Arama sonuç sayfası için noindexx şart bu yapılır + yasaklı kelime filtresi varmı, sonuçta herşey oto, eleman girer sitesi xyz kelimeleri aratır linki farklı açarak kayt ettirir google de index alırsa vay sitenin haline
ben beğendim az biraz elden geçerse almayı düşünüyorum
hocam robots sayfa sayısını index kontrol altına alınır ara vs index yemez muzik sayfalar index yer fazla index sayısını fazla aşarsa robots engelenebılır bu scrıpt ile kazanc yapmış bırıyım. gelışdırme vs alıcak kişeye bağlı açık kaynak kodlu basıt düzenlene bilir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:25:01 -->-> Daha önceki mesaj 23:17:32 --
Arama sonuç sayfası için noindexx şart bu yapılır + yasaklı kelime filtresi varmı, sonuçta herşey oto, eleman girer sitesi xyz kelimeleri aratır linki farklı açarak kayt ettirir google de index alırsa vay sitenin haline
ben beğendim az biraz elden geçerse almayı düşünüyorum
veritabanna kaydetse daha iyi olur arandıkça kaydetmesi gibi yoksa tek sayfa ile hitlenmesi çok zor
verıtabanı kayıt olursa şişme olabılır verıtabanında. verıtabanı dolaşılan mp3 sayfaları otomatik kayıt olur, index listeleme yapılır. o basit. hocam