Arkadaşlar işim yapıldı sorunsuz teslim edildi. Sizin burdaki tutumunuzu anlayamadım doğrusu ben bir tema belirtip kurun demiyorum kurabilceğiniz tema varsa gösterin kurun dedim ki bu daha kolay zorlayıcı bir şey değil. Wordpress tema için 2 saatlik bir iş için bundan fazla alınması da saçma zaten. Ayrıca ben oraya bir bütçe yazmışım ve 12 adet pm almışım demekki bu fiyata yapılabiliyormuş. Birazcık ticari ahlakınız olsaydı konuya saldırmak yerine ben bu fiyata iş yapmam deyip konuya yazmazdınız.
Ne kadr boş insan var forumda görmüş olduk.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:53:38 -->-> Daha önceki mesaj 10:52:23 --
Sen ne hakla gelip site ismini buraya yazıyorsun acilen linki kaldır konu report edildi. 5 dakikalık bir görüşmemiz oldu ardından arkadaş döndü ve işi tamamladı 5 dakika benimle skype görüşmesi yaptığın için ne kadar ücret talep ediyorsan söyle göndereyim.
1-sen ne hakla işini yaptırıp daha sonra yazmıyorsan ben de site linkini o hakla paylaşıyorum
2- 5 dakikalık dediğin görüşmeyi akşam yazıcam dedin bir site daha var dedin ve skype görüşmesi olmad whatsapp görüşmesi oldu
3- görüşme yaptığım için ücret talep eden yok işini hallettirdin daha sonra takmadın olay bu