Klasik seocu cevabı zaten yapamadıklarında kesin dalgalanma olur emin ol o dalganlama hep devam eder çünkü bunun arkasına sığınmayı çok seviyorlar. Kendi görüşürüm ben seo işi yapanlara güvenmiyorum, kendi işini kendin gör özgün yaz forumlarda kendin tanıt her ay az miktarda tanıtım yazısı al doğal olmaya çalış iç seo işini bitirmeden dış seo geçme zaten zamanla yerinede gelir dalgalama boş iş bu dalgalanmadan ben niye etkilenmedim. Bir sitem var 6 aylık kendim yazdım kendim tanıtım yaptım şu an günlük 1,5k aşağı hiti düşmüyor googlede çoğu kelimede 1 sayfadayım neredeyse yazdığım bütün yazılarda ilk 50 için sen sen ol para kaptırma ve unutma iyi seocu kendi sitesi varken senle uğraşmaz. Adam seonun ne olduğunu bilmez sana süslü laflarla boş seo satar hatta belki sitene zararda vermiştir. Genelde çöp yerlerden link çıkarırlar bak sana kendi taktiğimi vereyim seo konusunda bunları sırası ile uygula benim sitem cilt bakımı ona göre yol çizdim

1 özgün yaz
2 Yazdıklarını kızlar soruyor da paylaş doğal ol ki okunsun
3 pinterst hesabı aç ver yazdıklarını burada paylaş
4 Milliyet sizdensize ye üye ol
5 Yazarkafeye üye yazılarını burda paylaş

İşte bu şekilde ben baya iyi noktaya geldim 2 günde 1 yazı yazıyorum yurardakileri yapmam 3 ay sonra izle hitlerini bak neler oluyor. Kaptırma paranı seo cu diye geçilenlerle ....sakın makale satın alma makale alırsın 300 kelime ya 297 kelime olur yada 301 kelime ilk 50 kelimeside ayrı bir olaydır ben buna para çalma diyorum resmen hırsızlık sonra artık 300 kelimeye bağlayacakya makaleci arkadaş bir bağlıyor 300 kelime fıkra gibi özgünlük testi yapıyorum test dediğinde test programları değil direk kelimekelime googlede aratıyorum yazı resmen kopya değiştirmiş ama değiştirmesi bile yazıyı özgün yapmamış başka birinin yazısında otomobil yazıyor arkadaş bunu araba yapmış ve özgün diye karşıma çıkarmış. Fazla yazıp birilerini rahatsız etmek istemiyorum ama gerçek medeni gibi tartışabilirim