Her şey parayla olsaydı Madrid her sene tüm kulvarda şampiyon olurdu. Biraz şapkanızı önünüze koyup düşünün, NBA'den sonra Avrupa'da bundan büyüğü yok, olursa onu da alırız sıkıntı değil.

Başımızda böyle bir koç, başarıya ve hırsa aç oyuncular olduktan sonra bu takımın yapamayacağı şey yok. İçimizdeki Fransızlar olduğu sürece bu başarıya her zaman gölge düşürmek isteyenler olacaktır. Bu kupa tarihi bir başarıdır ve devamı gelecektir inşallah.
Arkadasa para konusunda katılıyorum . Ödül 1.5M olabilir ancak fenerbahçenin formasına ve stadına aldığı reklam ile geliri 30M + Oldugunu düsünüyorum . Ki Euroleague cup şuan avrupa'nin gözünün kulağını oldugu bir kupaydı .Ancak sizinde içimizdeki fransızlar diye ayrım yapmanız hoş değil. Belkide son zamanlarda galatasaray maçlarında bağırmadığım kadar bağırdım Final macında. GS Formam ile tura çıktım . Bizim insanımız cok değişik bir kafaya sahip. Yolda yunan görse türklüğüyle gurur duyacak fenerbahçeli arkadaşım olympiakos galatasaray maçında yunanların arasında AAG diye bağırdı . O yüzden şu gerginliği ayrımcılığı bırakın