Herkese Merhaba;
Sanırım bu güne kadar 60 tane internet sitesi kurdum, bunun bir kısmı e-ticaret bir kısmı ise makale içerikli sayfalar oldu. Toplama baktığımızda kazançta olsam bile domain ve wordpress tema hastalığım ve takıntım yüzünden elimde bir çok domain ve tema biriktirdim. Bunları bi yerde kullanmam gerektiğini düşünüyorum.
Amaç : Bütün enerjimi tek bir web sayfasına vermek, google adwords ile aylık sabit bir gelir elde ederek geriye kalan hayatım boyunca başka hiç bir işte çalışmak zorunda kalmamak. ( Zaten bu güne kadar, hiç bir zaman sigortalı bir işçi olamadım, bilmiyorum kafam almıyor) Sonuç olarak eğer aylık 2500 TL civarında bir gelir elde edebilirsem benim için yeterli olacaktır. Artık hedeflerimi küçük ancak gerçekçi koymaya başladım. Toplamda kendime 2 yıl gibi bir süre koydum. Güncellemeler ile hep beraber sonuçlarını göreceğiz.
23.05.2017
Domain ile her zamanki gibi sıkıntılar çektim,eğer sevdiğim domaini alamadı isem moral olarak -1 geriden başlıyorum. Ancak olsun yine idare eder bir düzeyde domain register ettim. Toplamda 34 TL harcadım. Themaforest'den daha önce satın aldığım bir temayı kurdum ve düzenledim.
Hosting ; Netinternet üzerinden teknik servislerini beğendiğim için bir adet hosting paketi satın aldım. 8.90 TL
Adım 1 : Gerekli ekletinleri kurdum. Seo Eklentileri v.s
adım 2 : Wordpress için gerekli küçük detayları bitirdim.
Adım 3: Google adsense hesabım zaten var sanırım 11. yılını bitirdi. 10 Makale ekledikten sonra Adsense'yi aktif duruma alacağım.
[B]Site içeriği : Edit