Yani rastgele milletin hesabını çalmayı mı öğrenicez ? hack yapmak yasak değilmi etikmi bu TC kanunlarına aykırı birşeyi yapıyor ve öğretmek içinde paramı alıyorsunuz tam anlamadım kimin hesabını çıkarıyorsunuz ?
Konu report edildi.
Estafurulah hocam. h-ack hesap işi ile uğraşmayı ALLAH c.c. ne bana nede forumdaki herhangi 1 arkadaşımıza nasip etmesin. kul hakkına girer .
bu anlatımdaki işlemde bahsettiğim hesap türleri şöyledir.
eskiden açılmış ve bi kenarda unutulmuş fb hesaplarını cıkarmaktan bahsediyorum.örnegin birisi 9 -10 yıl önce 1 hesap açmıştır ve hesaba 1 kere giriş yaptıktan sonra rnegin 1 daha o hesaba girmemiştir. ben bu tür hesapları cıkarmayı anlatıyorum. aktif olarak kullanılan hesaplarda cıkıyor ancak asla ve asla onlara itibar etmiyorum .çünkü 1 yıl mail adresine giriş yapmayıp güncek tutulmayan mail adresleri maalesef boşa düşüyor ve o kayıtlı mail adresını kendisi kayıt edip alan kişi o mail adresıne kayıtlı fb-twitter -instagram gibi hesapları kendi üzerine alabiliyor. ancak dedigim gibi ben asla ve asla KULLANILMAKTA OLUP AKTİF OLAN HESAPLARA İTİBAR ETMİYORUM. isterseniz size pm den nasıl hesap olduklarına dair 1 kaç tane hesap linki gönderebilirim.
Ayrıca forumda eski hesap satışı yapanların yüzde 100'ü bu şekılde hesaplar cıkarıp satışını yapmaktadırlar. birçoğuda benim öğretimimle bu işi yapmaktadırlar. belirteyim özellikle bunu.
iyi forumlar kolay gelsin