zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bahsettiğiniz kişi sizmisiniz başka birimi?evvela onu netleştirmek lazım

maaş bordroso veremeyiz diye birşey yoktur verir.ancak her özel işletmenin muhasebeci kendi işyerinde olmayabiliyor muhasebecisi başka bır yerdede olabılıyor çalışan kim ise muhasabeden alabilir ama bu anlattıklarınıza göre kredi alamamanız imkansız gibi,kaçırdığınız bir nokta olmasın?birde başvurunuzu finansbanktan yana kullanın ama cok fazla basvuru olupda olumsuz cıkınca kredı puanınız baya bır duser bence max 3 basvuru olsun,başta finansbank,denizbank ,vırt zırt bankalar kolay verebiliyorlar ancak kredi basvuru lımıtınızı ınternetten basvuru yaparak doldurmayın hıc cekemezsınız bu belırttıgım bankalara bence şahsen gidin çıkar dıye dusunuyorum..hem şahsen gittiğiniz zaman müşteri temsilcisi basvuru yapmadan çıkıp çıkmayacağını bilip size söylediği için puanınızıda olumsuz etkılememıs oluyor
Muhtemelen tekrardan Finansbank'a başvuru yapılacak. Teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgi için.
SerhatCetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kaç ay öncesinde Merkez Bankası tarafından alınan faiz kararları ile beraber, kredi vermenin maliyetleri de istemsiz olarak değişti.

Her banka, verdiği krediden aldığı faizin bir miktarını merkez bankasına ipotek ederek geri kalanı ile yeni müşterilerine kredi verir. Bu sayede de değirmen sürekli olarak döner.
Lakin son dönemlerde, verilen kredilerin geri dönüşlerini bankalar alamıyor. Alamadıkça da git gide piyasa daralıyor. Bu sebepten dolayı da artık her önüne gelene kredi verememe gibi bir durumları var.

Ha bir de, bankalar kredi kartı borcunu erken ödeyen müşterilerini sevmezler. Evet, yanlış yazmadım ya da yanlış okumadınız. Pek çoğumuzun bildiği "düzenli ödeme yapan, ödemelerini takip eden müşteriler bankalar gözünde daha değerlidir" düşüncesi aslında yanlış bir düşünce. Bankalar, kredi kartı borcunu son gününde ödeyen müşterilerini severler. Bu sebeple son gün ödemesini yapan bir müşteriyle, erkenden ödemesini yapan müşterinin kredi notu aynı olmaz.
Valla ne yapacağımızı şaşırdık hocam geç ödesek dert, erken ödesek dert
AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzer durumu yaşadım. Maaş aldığım banka da dahil olmak üzere bahsettiğiniz maaştan daha yüksekken 5000 TL bile çekemedim. Daha sonra Maaşım 6 ay üst üste aynı bankaya yatınca online olarak Vakıf'a başvuruda bulundum. 5 Dakika sonra 9 bin TL hesabıma geçti.

Maaş aldığı banka kredi çekme açısından öncelikli olsun. Banka yetkilileri ile görüştüğümde, yeni başlayan ve hiç kredi çekmemiş insanlar için 3-5 Bin TL arası verdiklerini söylemişlerdi. Talep ettiğiniz miktar çok zorunlu değilse, öncelikle 5 bin TL gibi bir rakam için başvurun. Çünkü 1700 TL görünen maaş, bankalar için ilk kez kredi çeken tehlikeli kişi olarak nitelendirilecektir.
Anladım hocam. Yani bir süredir kredi kartı kullanmışlığı var, kredi notu da oluşmuş. Hani böyle 15-20 milyar istesek doğru. Ancak dediğiniz gibi ilk olarak 5 bin falan denemek daha mantıklı sanırım.