delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence 2 yada 3 üründen fazla satmayın. Hem tecrübe olur hem sorunsuz nasıl işletirsiniz onu görürsünüz. 1.500 lirayı tamamen reklama harcayın gerisini de ürün tedarik.

Şunu da satayım bunu da satayım, dur kayınço şunu da sat dedi, komşu market şunu da koy dedi sakın kulak asma. Minimum ürün (piyasada zor bulunan para edecek yada yeni ürün) maksimum kazanç.

Örneğin ben yağ yakıcı ve omega içerikli kapsül ve şuruplar satacağım. Güzel para bırakacaksa reklama yoğunluk yapacağım mesela.
İki gün sonra şunu da koyayım diyeceğime kendimi geliştirip sürekli satışa yoğunlaşacağım ardından yeni site kurmak zor olmayacak.

Eğer opencart ile gireceksen ve kredi kartıyla satış yapacaksan şirket şart çünkü sanal pos yada iyzico (sadece örnek) için şirket bilgileri gerekiyor, çünkü fatura kesmek zorundasın. Sadece havale ile de olmuyor kredi kartı şart. Havale için birşeye gerek yok ama bu kez kimse satın almak istemiyor.

buradan sonrası öneri;

N11 ve Sahibinden üzerinden satışta daha çok kar edeceğinizi düşünüyorum. Mutlaka dükkan alıp piyasadan 2-3 lira ucuza satarsan güzel kazanırsın tamam az kazanırsın ama satış puanın artar açıkçası ben 3-5 liraya bakmadan tecrübeli firmalardan alıyorum ürünlerimi.

Rakam az olunca bu tür bir yola başvurabilirsin.

Ayrıca 1 yılı gözden çıkart.

Burada bu konu hakkında çok tecrübeli insanlar var herkesi dinle ama yine de araştırıp iyi bir eleme yap. Kötü yapsan da kendi yaptığın sana daha çok tecrübe katacaktır.

Hayırlı olsun şimdiden.
hocam cok tesekkur ederım cok guzel bilgiler vermişssiniz dediğiniz herseyı uygulayacagım ve basaracagım