Ödeme almadan başlamaz kimse hocam. Yüzde elli elli şeklinde düşünürseniz görüşelim. Burada itibarı üç beş bin liradan değerli insanlar var. Size denk gelmemiş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İtibarı rank'la belirliyorsanız aynı rankınızdan vatandaş(lara) iş verdim basit bir html atıp 1 hafta bu sekilde ilerliyorum diyenler sonrasında ortadan kaybolanlar oldu hocam.
Geçeyim daha düşük rank'lılara ''o olursa şöyle olur bu olursa böyle olur'' deyip yapamayacaklara işlere kalkışanlar oldu.
Mevcut yazılım özelliklerini oturtamayıp basit bir kac kodla geçiştirmek isteyenler olur.
Say say bitmez.
Düşünsene fiyat şu kadar yarısını ver diyen herkese yarısını göndersem 5 katı para cıksın sonra bu kadar oluyor diye noktalansın.
Şikayet konularının coğu bu tür şikayetlerle dolu.
Kimsenin itibarını satın almıyoruz, zaten itibarına değer biçilenlerin de insan nezdinde ne kadar itibarı olur o da ayrı.
Siz'inle ve sizin gibi düşünenlerle çalışmayacağımı KOSKOCA font ile de belirttim bir de parantez açayım ( ön ödemeli çalışacaksanız konuya yazmayın!''ız'') bunu bile anlamayan birine gel'in de istediklerinizi anlatın.
Anlatamazsınız.