SeCReT_LiFe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevaplar için teşekkürler.
Aslında 4x4 tipinde yada buna yakın bir araç bakıyorum o yüzden Dacia Sandero aklıma yatmıştı fiyat açısındanda uygun duruyor ama eğer sıkıntılı bi araçsa pejo 107 ile idare ederim diye düşündüm hala araştırıyorum. Açıkçası birazda görünüş olarak iyi durmalı konfor vs özellik eyvallah ama dış görünümü de önemli diye düşünüyorum inşallah istediğim gibi bi araç bulabilirim
dacia sandero stepway'e onarım konusudna sıkıntı diyenlere gülüyorum demek ki daha önce kullanmamışlar hocam.Ayrıca o dacia diye dalga geçtikleri aracı 2015-2017 arası herhangi bir modelini sadece bi sürün gaza basın 220 ibre olup 200e gelip içeri ses almayan rüzgardan savrulmayan bir araç kendisi ve bana mısın demez yollarda.Eski modelleri elbette biraz daha ses alabilir konfor zaten fazla aramayın fakat yakıt km de 13 kuruş yakan bir araç bastımı gider bastımı durur 2.el piyasası çok hızlı hayatımın bir bölümünde peder bey aynı yıl içinde 2 tane 0 km alıp 3k 4k fazlasına satmışlığı vardır zarar etmeyeceginizi düşündüğüm bir araç iç malzemesi 2017 yılında daha da kaliteleşiyor yavaş yavaş kaliteyi arttırıyorlar yoksa renaultu geçecek dacia aşırı bir yığılma söz konusu o yüzden zamana yayıyorlar.