DesignProject adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamadığın nokta şurası olmuş.

Mobilden giren bir kullanıcı konu üstü ve konu altı reklamını görüyor ama içerikle işi olduğu için içerikten sonra sadece konu altındakine tıklıyor.

yani 2 reklam gördü 1 tıklama aldın.

Ancak bu noktada konu üstünde reklam olmasaydı direkt gördüğü reklama tıklayacaktı. Yani bu demek oluyor ki az reklam gösterimi aynı tıklama TO oranını artırır

500 hitin olsun.

2 Reklamdan hesapla 1000 de 25 tık ile

3 Reklamdan hesapta 1500 de 25 tık aynı parayı mı kazandırır?

TO nun artması buna bağıdır.
Az reklam gösterimi ile To'nun yakından uzaktan alakası yoktur kardeşim.Hani bilmiyorsan ben sana anlatayım.TO senin sayfa gösterimine göre hesaplanan bir değerdir.Senin reklam gösteriminin çok olması TO oranını her zaman olumlu yönde etkiler.

Yani az reklam gösterimi senin To'nu arttırmaz aksine düşürür ve gelirlerini olumsuz etkiler.Senin az kazanman sektörüne ve o an da dönen reklamın,Tbm'ye verdiği ücretten kaynaklanır.

Bence yanlış yönlendirme yapmamak adına,tavsiye de bulunurken farklı siteleri ve içerikleri de göz önüne alarak tavsiye de bulunun.Zira ben haber sitem de,en çok geliri başlığın hemen altında bulunan reklam biriminden kazanıyorum.Sektör farklılaştıkça inanın,kazanç ve ziyaretçi etkileşimleri de farklı bir hal alıyor.

Siz tabi tavsiye de bulunmuşsunuz güzel hoş,ama inanın çok farklı ziyaretçi çeşitleri var.